Webdesign

Pepper Design bouwt websites en webshops die perfect weergegeven worden op mobiel of vast toestel. Bovendien krijgt u een gratis opleiding zodat u de website zelf kan aanpassen. Pepper Design werkt met sterke beelden en korte, maar duidelijke teksten. Een strakke look & feel typeren de websites van Pepper Design.

Digitale nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven worden opgemaakt in dezelfde stijl als uw website en sociale media. Pepper Design zorgt ervoor dat u startklaar bent om uw klanten op de hoogte te brengen van het nieuws van uw bedrijf. U kan kiezen uit ontelbare layouts, die u zelf kan aanpassen.

Fotografie

Professionele beelden zijn onmisbaar voor een website en voor drukwerk. Pepper Design werkt met professionele fotografen, die uw bedrijf en/of producten perfect weten vast te leggen.

Sociale media

Sociale media is vandaag onmisbaar voor uw bedrijf. Met een relatief klein budget maakt u krachtige publiciteit, dat door een groot aantal mensen opgemerkt wordt.  Pepper Design configureert de sociale media die interessant is voor uw bedrijf, perfect afgestemd op de look en feel van de website. Uiteraard krijg je de nodige uitleg om dit in de toekomst volledig zelf te beheren.

Meten is weten

Pepper Design zorgt ervoor dat u de resultaten van uw online-advertising perfect kan meten: u ziet hoe uw website scoort, hoe gereageerd wordt op uw nieuwsbrieven en sociale media… Dit stelt u in staat om gericht te adverteren.

Grafisch ontwerp

Op zoek naar een nieuw logo, een brochure voor uw bedrijf, bedrijfskaartjes? Pepper Design ontwerpt volgens uw wensen!